Børneworkshop med mad

Frændekilde, Vejby.

Lav din egen nudelsalat til dig selv og forældre eller anden voksen med kogebogsforfatter og folkeskolelærer Helene Plett Forchhammer

1 barn laver mad til sig selv + 1 voksen, til én billets pris.

Du bestemmer selv, hvilke grøntsager, dressinger, urter og andre toppings der skal være i.
Du kommer med ud i vores urtehave og skal sanse og smage dig frem til, lige præcis den kombi du synes er lækrest.
Vi ved allesammen, at vi også spiser med øjnene og hjertet. Derfor skal du også være med til at stå for “branding” af din nudelsalat. Hvilken historie ligger bag netop denne ret?
Er det en stjerne-nudelsalat som alle de kendte spiser eller er det en nudelsalat der gør dig bom stærk, så selv skipper skræk dør af skræk?
Du må helt selv bestemme.
Men én ting er sikkert. Alle de nudelsalater, der bliver produceret, vil være skabt med lokale og økologiske grøntsager.

Dagen vil starte med fortælling om nudelsalatens oprindelse, hvor børnene efterfølgende skal ud og se på de forskellige smage du finder i forskellige køkkener.
Det er med denne øvelse vores hensigt at børnene opnår ny viden omkring hvordan mad stammer fra andre kontinenter på kloden, at “asiatisk” er et meget bredt begreb, som rummer mange lande og at mad, ligesom kulturer, blander sig med hinanden.
På den måde vil jeres børn også vide, hvilke smage de benytter sig af i deres nudelsalat. Er det kinesiske smage, koreanske, japanske, vietnamesiske, eller thailandske.
Højst sandsynligt bliver det en blanding, og denne øvelse har til hensigt at udvikle børnenes forståelse af, at mad er kultur, og at kulturer blander sig ud og ind af hinanden.

Til denne workshop vil børnene ikke komme til at stå og tilberede varme ting, men der er fokus på hakke og snitte teknikker, til smagning, historiefortælling og fra jord til bord tanken.

Vi ønsker med denne dag at skabe en sjov, lærerig og dejlig dag for jeres børn. I voksne kan til slut komme og nyde den nudelsalat, jeres børn er skabt.

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
1 BARN + 1 VOKSEN kr.375,00 (kr.350,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Børneworkshop med mad-billetter

Vi starter klokken 12, hvor børnene bliver afleveret. De voksne er inviteret til middag klokken 15.30, hvor jeres børn vil præsentere netop deres nudelsalat (der vil også være en voksen og børne chilidressing).

OK