Vejrtrækning, isbad og langbordsmiddag

Frændekilde, Vejby.

Vejrtrækning, isbad og langbordsmiddag
Kom til en intens og lærerig session, hvor du kan opleve at få vækket din medfødte superkraft, og efterfølgende varme dig på et økologisk og varmt måltid mad.

Vejrtrækning og isbad
Sessionen varer ca. 3 timer og her vil du blive guidet i forskellige vejrtræknings teknikker, som er de mest enkle og effektive metoder på markedet og efterfølgende afprøve din nye superkræft i et ægte isbad.

Kan du klare et isbad kan du klare alt.

Teknikkerne gør dig mere kampdygtigt over for stress og reducerer inflammation i kroppen, hvilket i højeste grad gavner eksempelvis autoimmune sygdomme, dit humør samt dit generelle energiniveau.

Det er teknikker du kan tage med dig, og implementere i din hverdagen, som et værktøj der holder dig i balance, uanset ydre omstændighederne. Det er en meget effektive form for meditation.

Birger Hanzen har bragt Wim Hof og Soma metoden til Danmark og har blandt andet været med til at gøre vejrtrækning landskendt i DR dokumentaren “træk vejret”.


Langbordsmiddagen
Valdemar Sieling, der tidligere har stået for lækre langbordsmiddage på Frændekilde, sørger her for et økologisk måltid mad, I skal varme jer på efter jeres oplevelse.

Vi serverer kyllingecongee med massere af frisk topping, sesam, chili og soya.

Vi glæder os til en fed og lærerig dag!
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
KURSUS OG MIDDAG kr.780,00 (kr.750,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Vejrtrækning, isbad og langbordsmiddag-billetter

Vi sørger for vand, the og kaffe til hele dagen, og ønsker i andet, kan det tilkøbes i baren.

OK